gordius

gordius  is de merknaam voor een reeks nieuwe, veelbelovende toestelletjes voor de aktieve muzikant.
De GORDIUS Little Giant (LG) is een compact maar uiterst veelzijdig MIDI voetpedaal, in staat om elk MIDI-gestuurd apparaat aan te sturen (versterkers, multi-effect modules, synthesizers, sequencers, loop machines, enz.) Het bevat ook een USB connectie voor het aansturen van bv PC-gebaseerde sequencing, recording en looping applicaties, en voor het probleemloos upgraden van de interne firmware.

De GORDIUS Extended Little Giant (LG-X) heeft alles aan boord voor de veelzijdige muzikant. Het voetpedaal beschikt onder andere over 13 voetschakelaars in de vorm van een (1-oktaaf) keyboard, ideaal om bijvoorbeeld met de voet basnoten of voorgeprogrammeerde akkoorden te spelen.
De GORDIUS Little Giant Module (LG-M) is de perfecte aanvulling op het Behringer FCB1010 floor control board. De uitgebreide Little Giant functionaliteit kan worden aangestuurd met het populaire Behringer voetpedaal. De setup wordt hierbij enorm vereenvoudigd dankzij het gebruik van een contrastrijk grafisch LCD display en digitale selectie-draaiknop.
De gordius-site vertel u er alles over : gordius little giant